Интегрирано производство

Интегрираното производство за нас е целта да организираме всички етапи на производството в съответствие с най-високите европейски стандарти. Това изисква не само контрол, но и непрекъснато обучение и развитие във всички етапи на производството.

Фуражен завод

За да осигурим най доброто и постоянно качество на фуража за нашите прасета, анализираме всяка партида суровини в собствена лаборатория оборудвана с най модерна техника за анализ.

Суровините се съхраняват в специални складови помещения .

Нашите складове за зърно са с капацитет 18 000 тона зърно с възможност за изсушаване и почистване на зърното, ако е необходимо.

Формулите на фуражите се изготвят от нашите специалисти на място в съответствие с последните европейски стандарти.

Разполагаме с най-съвременна фуражна фабрика с капацитет 15 тона на час, включително линия за гранулиране.

Отглеждане на майки и малки прасенца.

Всички наши ферми са оборудвани с най-съвременните технологии за отглеждане на прасета.

През по-голямата част от времето свинете майки се отглеждат на групи. Само през кратък период от време те са фиксирани за защита на малките си. Основната ни цел е да осигурим максимално добри условия за майките, тъй като знаем, че само майките, които се чувстват добре, дават добри резултати в грижата за потомството си.

През периодите с високи температури нашите помещения за свине майки са климатизирани, за да се намали до минимум топлинният стрес за животните.

Ферми за угояване

Нашите ферми за угояване също са оборудвани по съвременните технологии. Това включва системи за охлаждане през горещия период, както и достатъчно дневна светлина и свеж въздух.

По време на този етап прасетата се отглеждат хигиенични и климатизирани помещения. Автоматизирани системи за сухо хранене осигуряват добра хигиена на храненето, повече пространство на прасе и достъп до храна и прясна вода по всяко време.

Кланица

Капацитетът на нашата кланица е 200 прасета на ден и притежава разрешение в съответствие със стандартите на ЕС. Това ни позволява да колим прасета за износ в други страни от ЕС.

Разфасоваме свежо месо за нашите магазини и партньори, и произвеждаме колбаси и други продукти от прясно месо. 

Кланицата се намира на 15 км от фермите, което означава кратък транспорт и минимален стрес за животните.

Магазини

Имаме собствени магазини, за да гарантираме на нашите клиенти произхода и свежеста на нашите продукти.

Клиентите ни могат да опитат всички наши продукти в топлите витрини на магазините, където всеки ден приготвяме свежи продукти за вкъщи.