Коя е компанията AGRO SIP

Агро СИП е известен регионален производител на свинско месо и сред лидерите в свиневъдната индустрия. Компанията прилага вертикално интегриран бизнес модел, за да осигури най-добрия стандарт за качество и безопасност на храните на българските и европейските потребители.

Историята на Agro SIP е история която, пишем всеки ден с ентусиазъм, търпение и уважение към вложените усилия на всеки от нас в, търсене на най-доброто, на което сме способни. Всичко това, за да предложим на потребителите си най-доброто качество. Залагайки на доверието, грижата и отговорността на целия екип, Аgro SIP спазва обещанието си да предлага "Най-доброто, произведено в България".

Днес Agro SIP има над 100 служители, 3 ферми за развъждане и угояване на свине, един фуражен завод и една кланица с преработвателно предприятие, намиращи се в областите Добрич и Варна, с общо производство от 6000 тона месо годишно.

Продуктите на фирмата отговарят с най-високите стандарти за качество и се продават под марката PRASE-TO във собствени и партньорски магазини в България.

20 % от годишната продукция се предлага в собствени и партньорски магазини. Останалата продукция се продава като живи прасета на кланици в региона и страната.